Син Трампа заявив, що їх сімʼя отримує погрози і білий порошок

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
Син Трампа заявив, що їх сімʼя отримує погрози і білий порошок

Gage Skidmore / Wikimedia

Син президента США Дональда Трампа Ерік Трамп повідомив, що їх сімʼя постійно отримує погрози, у тому числі невідомий «білий порошок», відправлений по пошті. За словами Трампа-молодшого, його сімʼя стала жертвою страху перед сибірською виразкою.

Ерік Трамп повідомив, що невідомі залякують його та членів його сімʼї. «Мені погрожували, всій нашій родині погрожували, всім нам. Нам доставили додому білий порошок», — заявив він в ефірі Fox News.

Трамп також назвав «повним абсурдом» і «лицемірством» багато повідомлень у ЗМІ, що стосуються діяльності його батька і дій родичів президента.

Погрози у вигляді отримання конвертів з невідомим порошком членами сімʼї Трамп траплялися і раніше. Так, сімʼї Еріка Трампа підозрілий порошок і лист з погрозами надсилали ще в березні 2016 року. У листі говорилося, що дітям Дональда Трампа буде «дуже недобре», якщо кандидат від Республіканської партії не вийде з президентської гонки. Лара Юраска, дружина Еріка Трампа, викликала поліцію одразу після відкриття конверта, з якого посипався білий порошок.

У лютому 2018 року дружина Дональда Трампа-молодшого Ванесса Трамп відкрила поштовий конверт з білим порошком, адресований її чоловікові. Після цього його доставили в лікарню в якості запобіжного заходу, але речовина виявилося безпечним.

Восени минулого року Трамп-молодший відмовився від послуг Секретної служби, що охороняє перших осіб держави та їх сімʼї. Син президента україни заявив тоді, що хотів би «більшої приватності».