«Почув її версії нападу». Луценко передав до СБУ справу Катерини Гандзюк, яку облили кислотою

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
«Почув її версії нападу». Луценко передав до СБУ справу Катерини Гандзюк, яку облили кислотою

facebook.com

Генеральний прокурор Юрій Луценко відвідав у лікарні радника мера Херсона Катерину Ганзюк, яку невідомий облив сірчаною кислотою 31 липня. Про це глава ГПУ повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, Ганзюк розповіла йому свої версії нападу. Луценко не уточнив деталі, але повідомив, що після розповіді вирішив передати справу в СБУ.

На 3 серпня у дівчини запланована операція. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook політолог Віктор Таран. За його словами, Ганзюк будуть робити кілька операцій.

31 липня Гандзюк вийшла з підʼїзду свого будинку в Херсоні близько 08:30 ранку. З кущів їй назустріч вийшов невідомий чоловік 20-25 років, який тримав у руках ємність з сірчаною кислотою. Невідомий виплеснув кислоту їй в обличчя, після чого втік.

Поліція розслідує напад на Гандзюк як замах на вбивство та розглядає три версії скоєння злочину: службова діяльність потерпілої, активна громадська позиція та побутові конфлікти.

За показами свідків поліція склала фоторобот на нападника ,а друзі Гандзюк обіцяють дати 100 тис гривень за будь-яку інформацію про злочинця.