«$1 трлн це не головне». Глава Apple Тім Кук написав листа подяки співробітникам за рекордну капіталізацію

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
«$1 трлн це не головне». Глава Apple Тім Кук написав листа подяки співробітникам за рекордну капіталізацію

iphonedigital / Flickr

Генеральний директор Apple Тім Кук написав лист подяки співробітникам компанії за рекордні фінансові показники. Станом на 3 серпня капіталізація Apple перевищила $1,000,000,000,000.

Кук особисто написав лист і розіслав його по корпоративній пошті всім 123 тисяч працівників компанії.

Текст листа наводить американський ресурс TechCrunch.

«Команда!

Сьогодні Apple пройшла знаменну віху. Ціна акцій компанії склала $207,39, а фондовий ринок оцінив Apple в більш ніж $1 трлн. Нам є чим пишатися, але гроші не найважливіший показник нашого успіху. Фінансові доходи - це просто результат інновацій Apple. Компанія ставить продукти і клієнтів на перше місце і завжди залишається вірною своїм головним цінностям.

Саме ви, наша команда, робите Apple Великою. Ми досягли успіху завдяки наполегливій праці, відданості і пристрасті. Я схиляюся перед тим, що ви робите, для мене — це унікальний привілей працювати разом з вами. Я хочу подякувати вам від усього серця за понаднормові години праці і додаткові відрядження, за те, що ви завжди досягаєте чудового результату в роботі.

Давайте подякуємо нашим клієнтам, постачальникам і діловим партнерам, співтовариству розробників Apple, нашим колегам і всім тим, хто був до нас у цій чудовій компанії.

Стів заснував Apple, вважаючи, що сила людської творчості може вирішити навіть самі великі проблеми. І це так. Божевільно сміливі люди думають, що вони можуть змінити світ, і вони роблять це.

У сучасному світі наша місія як ніколи важлива. Наші продукти не тільки викликають подив і захоплення, але і дозволяють людям по всьому світу збагачувати своє життя та життя інших людей», — написав Кук.

Інформацію про те, що Apple досягла найбільшої капіталізації в історії компаній напередодні опублікував Nasdaq.

Станом на 3 серпня вартість компанії склала $1, 002, 000, 000, 000.

finance.yahoo.com

За даними біржі 1 серпня Apple опублікувала квартальний звіт і це вплинуло на торги. Компанія збільшила чистий прибуток на 32% рік до року, до рекордних $11,5 млрд, виручку - на 17% рік до року, до $53,3. З того моменту папери подорожчали більш ніж на 8%.