Ощадбанк запустив платіжний сервіс Apple Pay

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
Ощадбанк запустив платіжний сервіс Apple Pay

oschadbank.ua

Відсьогодні державний Ощадний банк запустив платіжний сервіс Apple Pay. Про це повідомляє прес-служба банку.

Відтепер власники карток Mastercard та Visa від Ощадбанку отримали можливість користуватися Apple Pay, в основі якого лежать безпека і конфіденційність даних. Якщо додати кредитну або дебетову карту в Apple Pay, сам номер карти не зберігається ані в пристрої, ані на серверах Apple.

Натомість присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який зашифровується і в захищеному режимі зберігається в мікрочипі «Безпечний елемент» гаджету. Авторизація кожної транзакції відбувається завдяки генерування унікального одноразового динамічного захисту кожного разу.

Щоб налаштувати Apple Pay, необхідно платіжну картку від Ощадбанку додати через мобільний додаток «Ощад 24/7» або Wallet. У магазинах розраховуватися за допомогою Apple Pay можна зі смартфонів iPhone SE, iPhone 6 і пізніших моделей, а також з Apple Watch.

При оплаті покупок в додатках або в Safari Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, а також на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 і більше нових моделях.

Глава правління Ощадбанку Андрій Пишний зазначив, що щоб сплачувати за допомогою iPhone, не обовʼязково мати при собі картку Ощадбанку. Достатньо зателефонувати в контакт-центр банку і отримати цифрову миттєву препейд-карту. Її можна підключити до Apple Pay і користуватися додатком.

У травні поточного року платіжний сервіс Apple Pay запустив Приватбанк.