У Дубаї побудують торговий центр площею понад 100 футбольних полів

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
У Дубаї побудують торговий центр площею понад 100 футбольних полів

Emaar

У Дубаї (Обʼєднані Арабські Емірати) побудують гігантський торговий комплекс Dubai Square біля споруджуваної найвищої будівлі в світі – вежі Dubai Creek Tower. Вартість нового проекту оцінили у два мільярди доларів.

Найбільший забудовник Дубая компанія Emaar Properties планує побудувати найбільший торговий центр в еміраті та світі в рамках розвитку району Dubai Creek Harbour, передає CNN.

Emaar

Хмарочос Dubai Creek Tower перевершить за висотою нинішнього рекордсмена Burj Khalifa, який також знаходиться в Дубаї. Висота нової вежі складе 928 метрів, відкриття заплановано в 2020 році до початку всесвітньої виставки Експо-2020.

Emaar

За заявою Emaar, розмір торгових площ у новому торговому центрі Dubai Square складе більше 8 мільйонів квадратних метрів і буде в два рази більше, ніж Dubai Mall, який на даний час є одним з найбільших у світі торгових центрів.

Emaar

У торговому центрі планується створити супермаркет, кінотеатр, спортивну арену, аквапарк, зимовий парк розваг, центр мистецтв, а також найбільший на Близькому Сході «китайський квартал».

Emaar

Emaar

Особливості мега-центру включають в себе вражаючі VIP-гардеробні, елегантні номери з інтерактивними дзеркалами і бутіки з колекціями приватних будинків мод.

Emaar

У комплексі також будуть проходити концерти знаменитостей, вистави на футуристичної арені розваг з 3D-проекцією, театральним звуком та освітленням. Але всі технічні новинки компанія-забудовник поки тримає в таємниці.

Emaar

«Dubai Square розширює межі сучасної роздрібної торгівлі та дозвілля, використовуючи технології наступного покоління. Проект розроблений для нового покоління клієнтів, які використовують цифрові технології і стежать за технічними новинками», - сказав один з проектувальників Dubai Creek Harbour.