Двоє українців постраждали через обвалення мосту в Генуї

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Двоє українців постраждали через обвалення мосту в Генуї

twitter.com

Двоє громадян України постраждали через обвал мосту в італійському місті Генуя 14 серпня, повідомило в Facebook генеральне консульство України в Мілані.

Українці перебувають у лікарні «Сан Мартін», до інших лікарень громадяни України не поступали. Серед загиблих через обвалення мосту українців нема.

За повідомленням CasertaReport постраждалі українці - Євген Бабин і Наталя Єліна. У момент обвалу вони були в автомобілі на мосту. Рятувальники дістали їх з-під завалів. У лікарні їм вдалося звʼязатися з сином Богданом. Зараз здоровʼю українців нічого не загрожує, у них багато синців, але вони в безпеці.

Мост в Генуї обвалився вчора біля опівдня, на ньому було багато машин. За останньою інформацією через обрушення загинули 39 людей, ще 16 — отримали поранення. Міст обвалився над житловим квадратом, уламки пошкодили кілька промислових приміщень.

Рятувальники заборонили місцевим жителям повертатися в свої будинки через небезпеку нового обвалення. Вони припускають, що ще одна секція моста може впасти бо одна з уцілілих опор моста почала тріскатися.

Міністр інфраструктури і транспорту Італії Даніло Тонінеллі назвав причиною обвалення моста серйозні недоліки в техобслуговуванні.