Співачка Азілія Бенкс попросила Маска повернути її телефон зашифрованими постами в Instagram

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Співачка Азілія Бенкс попросила Маска повернути її телефон зашифрованими постами в Instagram

flickr.com

Американська реп-виконавиця Азілія Бенкс публікує загадкові повідомлення про генерального директора компанії Tesla Ілона Маска у своєму акаунті в Instagram. Вона вимагає, щоб мільярдер повернув їй телефон, а також пригрозила викликати поліцію. Про це пише Business Insider.

Минулого тижня Бенкс заявила, що вона провела вихідні в будинку Маска в Лос-Анджелесі, щоб попрацювати з його дівчиною, співачкою Граймс (справжнє імʼя Клер Буше). Вона стверджувала, що підслухала розмову Маска по телефону з інвесторами щодо долі Telsa.

Спочатку представник Маска заявляв, що підприємець ніколи не зустрічався з Бенкс. Але потім сказав The New York Times, що він побачив виконавицю у себе вдома, «коли вона йшла». Він сказав, що Бенкс не була в «діапазоні слуху», і він її не впізнав.

Тепер Бенкс заявляє, що у Маска є її телефон. Вона позначила його на двох постах в Instagram. На одному вона попросила мільярдера звʼязатися з нею, а на іншому написала: «Мені потрібен мій телефон зараз».

Пости Бенкс в Instagram

instagram.com

Виконавиця не пояснює, як у Маска опинився її телефон. Однак в одному з повідомлень в мережі, стверджується, що адвокат Маска взяв телефон Бенкс і знищує докази їх спілкування.

Також повідомляється, що Ілон Маск видалив свій аккаунт в Instagram, і це може бути повʼязано з конфліктом мільярдера з артисткою.

instagram.com

Азілія Бенкс не вперше потрапляє в скандал через те, що публікує негативніше пости в соцмережах. Співачка вже встигла посваритися з багатьма знаменитостями, такими як Рассел Кроу, Бейонсе, Зейн, Емінем, Нікі Мінаж, Cardi B та іншими.