Mirror: «Я готова дати свідчення у разі імпічменту». Порноактриса Деніелс розповіла про стосунки з Трампом, погрози і почуття Меланії

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Mirror: «Я готова дати свідчення у разі імпічменту». Порноактриса Деніелс розповіла про стосунки з Трампом, погрози і почуття Меланії

mirror.co.uk

Порноактриса Стефані Кліффорд, відома під псевдонімом Стормі Деніелс, дала інтервʼю Mirror, в якому розповіла про звʼязок з Дональдом Трампом, погрози на свою адресу від його прихильників, почуття Меланії Трамп, а також про свою місію.

Про стосунки з Трампом

За словами Деніелс, вона познайомилася з Трампом у 2006 році на змаганнях з гольфу на озері Тахо (штат Невада, США). Один раз у них був секс, але жодного примусу з його боку не було. «Я хотіла б сказати дуже чітко: нічого подібного він зі мною не робив, все було за взаємною згодою. Але якщо звинувачення з боку інших жінок — правда, то він повинен сидіти у вʼязниці». Після цього вони зустрічалися ще двічі.

mirror.co.uk

Про угоду про нерозголошення

Деніелс розповіла, що Трамп і його адвокат Майкл Коен залякали її. Тому вона погодилася не розповідати про їхні стосунки і взяла 130 тисяч доларів від адвоката у жовтні 2016 року. Однак тепер вона судиться за те, щоб угоду визнали недійсною. «Мене не змусять замовкнути, але найгірше — коли звинувачують у брехні. Я рада, що інші люди тепер кажуть правду. Я просто борюся за правду і вважаю, що до кожного потрібно ставитися однаково. Трамп, напевно, хотів би ніколи мене не зустрічати, але багато чоловіків відчувають те ж саме».

Вона вважає, що якщо дії Трампа під час передвиборної кампанії 2016 року йшли всупереч закону, йому повинні оголосити імпічмент, а якщо вчинив злочин, він має сидіти у вʼязниці. «Я з радістю буду свідчити під присягою і доведу, що моя історія правдива».

Про погрози

Коли Деніелс вирішила розповісти про стосунки з Трампом, вона почала отримувати погрози. Один чоловік погрожував їй та її доньці прямо на парковці. «Він сказав: «Обережніше, шлюха, я йду за тобою, я переріжу тобі глотку. Твою дитину потрібно приспати». Після цього актриса найняла двох охоронців і не каже, де знаходиться.

mirror.co.uk

Про почуття Меланії Трамп

Деніелс вважає, що чутки про те, наскільки Меланія нещасна в шлюбі з президентом США, — безпідставні. «Люди повинні перестати говорити за неї. Може бути, вона щаслива. Все, що ми говоримо про неї, — це проекція. Деякі люди плутають свою печаль і жалість до іншої людини». Вона вважає: розповідати чи ні про свої почуття — особиста справа дружини Трампа.

Про свою місію

Деніелс каже, що її рішення виступити проти Трампа надихнуло багатьох людей повідомляти про сексуальні домагання, деякі діляться з нею своїми життєвими історіями. «Складно протистояти цим могутнім людям, але дуже важливо, коли інші вірять в тебе і покладають надії. Я не феміністка, я просто людина». Вона вважає, що бореться не тільки за себе, але й за інших.