Samsung представить смартфон зі згинним екраном до кінця року

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Samsung представить смартфон зі згинним екраном до кінця року

pxhere.com

Компанія Samsung до кінця 2018 року представить складаний смартфон з екраном, що згинається, повідомляє CNBC.

Глава підрозділу мобільних пристроїв Samsung Дон-Джин Кох заявив, що докладніше про новий смартфон розкажуть в листопаді на конференції Samsung для розробників у Сан-Франциско. Він не уточнив, коли телефон запустять у виробництво і коли пристрій надійде у продаж. За його словами, хоча процес розробки «складний», компанія «майже завершила» його.

Кох додав, що для Samsung важливо, щоб використання телефону в «розгорнутому» положенні відрізнялося від звичайного користування планшетом. «Тобто кожен пристрій, кожна функція, кожне нововведення повинно мати чіткий сенс для кінцевого споживача. Щоб коли він буде користуватися пристроєм, він думав: «Ух ти! Так ось навіщо Samsung це зробила».

За інформацією Wall Street Journal, компанія не збирається робити складаний смартфон таким же, як звичайні «розкладачки» з шарніром для зʼєднання двох частин трубки. Samsung зосередиться саме на створенні екрану, що згинається.

Якщо Samsung зможе першою випустити на ринок складаний смартфон, це поставить компанію в більш вигідне становище порівняно з основними конкурентами — Apple і Huawei, а також дозволить їй встановити високі ціни на унікальний пристрій.