Ілон Маск пив віскі з льодом і курив марихуану в прямому ефірі радіошоу

Автор:
Анастасія Котова
Дата:

Відомий американський винахідник, мільярдер і засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск курив марихуану та пив віскі Old Camp під час прямого ефіру на радіошоу з коміком Джо Роганом, пише Bloomberg.

Комік під під час обговорення технічних новинок і сприйняття Маска громадськістю запропонував своєму гостеві суміш тютюну й марихуани — наркотик, узаконений в Каліфорнії. «Я не курю марихуану постійно», — заявив мільярдер.

Під час запису подкасту ведучий і його гість також випили по келиху віскі з льодом, і Маск зазначив, що «алкоголь — це теж наркотик». Він розповів слухачам про своє здоровʼя та керування компанією Tesla, яка, за його словами, стала найбвльш складним з усіх його підприємств і проектів.

У США рекреаційний канабіс легалізовано в Каліфорнії, де було знято подкаст, та ще у восьми штатах.

Маск узяв участь у радіошоу на тлі останніх скандальних заяв про проблеми в автомобілебудівній сфері і спробах продати Tesla. Він також розказав про проблеми зі здоровʼям, роботу по 120 годин на тиждень і проблеми зі сном. Після цього член ради директорів Uber і засновниця Huffington Post Аріанна Хаффінгтон написала лист Маску, у якому попросила його менше працювати.