У Києві бабуся вистрілила з гвинтівки у 20-річну дівчину. Вдома у пенсіонерки знайшли гранату, набої та рушницю

Автор:
Олена Мельник
Дата:
У Києві бабуся вистрілила з гвинтівки у 20-річну дівчину. Вдома у пенсіонерки знайшли гранату, набої та рушницю

Bru-nO / Pixabay

У Києві 61-річна пенсіонерка вистрілила з пневматичної гвинтівки з вікна квартири у 20-річну дівчину. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

«Під час огляду квартири у жіночки поважного віку вилучено гранату до підствольного гранатомету, патрони до різної зброї, пневматичну гвинтівку та зареєстровану на неї мисливську рушницю. Войовнича «бабуся» затримана», – написав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

Інцидент відбувся вчора, 11 вересня, на вулиці Великій Васильківській. Пара сиділа в дворі будинку на лавці, почула постріл, після чого в дівчини потекла кров з правої руки, — пише «Інформатор». За даними правоохоронців, у постраждалої поранено передпліччя. Її доставили до лікарні.

Пенсіонерка пояснила поліцейським, що їй не сподобалася поведінка молоді. Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганства (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу). Жінці тепер загрожує до семи років ув’язнення.

Зброя, яку знайшли у жінки

Пресслужба Нацполіції

Десятого вересня в Новій Одесі (Миколаївська область) чоловік стріляв із саморобної рушниці в сімох дітей, які гралися в дворі приватного сектора. Унаслідок цього були поранені 12-річний хлопчик і дві дівчинки девʼяти і пʼяти років. Проте батьки дітей відмовилися від претензій до чоловіка.