Google закриває додаток Inbox: компанія зосередиться на одному поштовому сервісі. Листи користувачів зникнуть?

Дата:
Google закриває додаток Inbox: компанія зосередиться на одному поштовому сервісі. Листи користувачів зникнуть?

rawpixel / Unsplash

Компанія Google вирішила закрити програму для роботи з електронною поштою Inbox до березня 2019 року, — пише The Verge.

Inbox запустили в 2014 році. Спочатку додаток позиціонували як майданчик для тестування нових функцій. До березня наступного року додаток Inbox буде повністю видалений з усіх магазинів, інтерфейс для розробки програми також стане недоступним.

Після запуску оновленого клієнта Gmail стало зрозуміло, що робота Inbox скоро буде припинена. Додаток не набув популярності, а його нечисленні користувачі скаржилися на нечасті оновлення.

В Google повідомили, що вже створили інструкцію для переходу користувачів програми до Gmail, оскільки в нього включена більшість з функцій Inbox.

«Ми розуміємо, що зміни — це завжди важко. Тому ми створили перехідний гайд, щоб допомогти вам з легкістю перейти з Inbox до нового Gmail. Всі вашілистування вже чекають на вас у Gmail. Побачимося там», — додали представники Google.

У середині серпня Google запустила новий хмарний сервіс Google One, який замінить Google Диск. До 15 гігабайт інформації можна буде зберігати на новому сервісі безкоштовно, все що більше — платно. Google One дозволить створювати спільний файловий простір для членів сімʼї, а передплатники отримають цілодобову технічну підтримку будь-якого з продуктів Google.