Авіакомпанія Brussels Airlines заходить в Україну. 17 жовтня очікується перший рейс з Брюсселя в «Бориспіль»

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
Авіакомпанія Brussels Airlines заходить в Україну. 17 жовтня очікується перший рейс з Брюсселя в «Бориспіль»

Wikimedia Commons

Найбільший бельгійський авіаперевізник Brussels Airlines, який є дочірньою компанією Lufthansa, з 17 жовтня зайде на український ринок і запустить рейс з Брюсселя в київський аеропорт «Бориспіль».

Про це на прес-конференції в Києві повідомив генеральний директор Lufthansa Group в Європі, на Близькому Сході і в Африці Рене Койнзак, передає «Інтерфакс-Україна».

«Перший рейс відбудеться 17 жовтня, будуть зʼєднані Брюссель і столиця України, що для нас дуже важливо», — зазначив він.

За словами гендиректора, Brussels Airlines також літають в Африку, що надає додаткові можливості українцям.

Згідно інформації на сайті авіаперевізника, ціна квитка в одну сторону в економ-класі на 17 жовтня складає 69 доларів (дві тисячі гривень).

Групі Lufthansa у сфері пасажирських авіаперевезень, крім однойменного бренду, належать Austrian Airlines, Swiss Airlines, Eurowings (включно з Germanwings) і Brussels Airlines, а також частка в турецькій SunExpress. Крім того, до групи входять транспортні, технічні та обслуговуючі компанії. Штат Lufthansa Group на кінець минулого року налічував понад 129,4 тисячі осіб.

Lufthansa Group обслуговує 343 напрямки в 103 країнах. В Україні Lufthansa Group здійснює рейси з Львова, Києва, Дніпра та Одеси.

Громадянська авіаційна адміністрація Китаю дозволила польоти ще в два міста країни — Санья і Хайкоу, рейси виконуватимуть певні авіаперевізники України і КНР.