Медіа, що належить Рінату Ахметову, зробило онлайн-привітання до дня народження Ріната Ахметова. За весь день його привітали дві людини та клуб Ріната Ахметова

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
Медіа, що належить Рінату Ахметову, зробило онлайн-привітання до дня народження Ріната Ахметова. За весь день його привітали дві людини та клуб Ріната Ахметова

Мосієнко Андрій / УНІАН

21 вересня президент футбольного клубу «Шахтар», власник холдингу СКМ (до якого входить ЗАТ «Сьогодні мультимедіа») Рінат Ахметов відзначає 52-річчя. Видання «Сьогодні» опублікувало онлайн-репортаж привітань олігарху.

«Золоті медалі, престижні трофеї і титули — сьогодні цими досягненнями пишаються мільйони вболівальників «Шахтаря». Високий європейський рівень клубу — успіх, який був досягнутий за час президентства Ріната Ахметова», — йдеться у вітанні на сайті ФК.

«Шахтар» побажав Ахметову міцного здоровʼя, сил і терпіння, а також «бути щасливим ще багато-багато років».

Свої вітання Ахметову окремо висловив головний тренер ФК «Шахтар» Паулу Фонсека.

«Президенте, вітаю! Бажаю Вам багато щастя, успіхів і здоровʼя. 52 роки — це надзвичайно важлива дата. Сподіваюся, Ви проведете цей день зі своїми рідними та близькими, і надалі будете любити і підтримувати наш клуб, і продовжувати надихати нас. А ми, в свою чергу, будемо намагатися дарувати Вам дуже багато перемог», — сказав він.

Олігарха також привітав голова Федерації футболу України Андрій Павелко.

«Хотілося б привітати з днем народження людину, яка вкладає душу в український футбол, яка щиро вболіває за розвиток українського футболу, за те, щоб імідж на міжнародній арені, в Лізі Чемпіонів нашого футболу був якомога вищим. Я хочу подякувати від всього керівництва ФФУ за цей час, емоції, почуття щирої любові до футболу, розвиток футболу в Україні. І хочу побажати, щоб ці почуття, витрачена енергія, вкладені у футбол фінанси поверталися емоціями щастя за перемоги команди, тих хлопців, які виросли завдяки системному відношенню до розвитку футболу в Україні. І, звичайно ж, повернення в український Донецьк, на рідний стадіон команди з Лігою Чемпіонів, з гімном Ліги Чемпіонів, на який всі чекають», — наголосив він.

У редакції видання «Бабелю» повідомили, що онлайн-привітання до дня народження Ахметова — це не жарт і не вірусний маркетинг.