Український гурт KAZKA презентував кліп на найпопулярнішу пісню літа

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Український гурт KAZKA презентував кліп на найпопулярнішу пісню літа

Facebook / KAZKA

Український гурт KAZKA випустив кліп на пісню «Плакала». Лише аудіозапис трека зібрав рекордні для України майже 50 мільйонів переглядів і став першою україномовною композицією, яка очолила чарт кліпів YouTube.

KAZKA — гурт із Києва, грає experimental pop з елементами електро-фольку. Усі пісні музиканти виконують виключно українською мовою. Гурт засновано в 2017 році Олександрою Заріцькою та Нікітою Будашем. У 2018 році до колективу приєднався Дмитро Мазуряк.

«Плакала» – пісня про дівочу долю, про здатність українок відроджуватися через гіркі сльози, про дієвий рецепт стирання поганих спогадів, зазначено на офіційному YouTube-акаунті гурту.

«Ми хочемо подякувати всім за любов, за ваші відгуки та підтримку. В цьому відео найвідвертіші емоції справжніх українських дівчат — таких прекрасних, чуттєвих та сильних. Це відео — ода нашим жінкам та подяка за натхнення, любов і силу», — зауважили музиканти.

До речі, нещодавно український письменник Сергій Жадан разом з учасниками харківського гурту «Лінія Маннергейма» записав другий студійний міні-альбом «Бої без правил».