Суд заарештував трьох підозрюваних у замаху на Михайлика. Одного відвезли в СІЗО на каталці

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Суд заарештував трьох підозрюваних у замаху на Михайлика. Одного відвезли в СІЗО на каталці

Facebook / Олег Михайлик

Київський районний суд Одеси заарештував без права застави Торніке Нагладзе, Манучара Варшанідзе і Лашу Герасіна, підозрюваних у замаху на одеського політика і ведучого Олега Михайлика, пише «Думська».

Нагладзе привезли в суд на каталці: за однією інформацією, чоловік паралізований, за іншою — паралізована у нього тільки рука. Незважаючи на це, в поліції його вважають небезпечним злочинцем. Під час засідання слідчий заявив, що підозрювані самі приїхали в Приморський відділ поліції — добровільно, без повістки. Хоча раніше поліцейські стверджували, що затримали Нагладзе, коли той намагався знищити речові докази своєї участі в організації замаху на Михайлика.

У підсумку суд вирішив заарештувати його без права застави. Із залу його вивозили на каталці в супроводі бійців спецпідрозділу «КОРД». Пізніше суд заарештував і Варшанідзе, а слідом за ним Лашу Герасіна.

Манучар Варшанідзе.

Думська

Лаша Герасін.

Думська

Торніке Нагладзе.

Думська

Думська

25 вересня поліція повідомила, що за підозрою в замаху на Михайлика затримали трьох чоловіків. За інформацією поліції, вони — члени злочинного угруповання, влітку брали участь у перестрілці в Одесі.

У той же день в палату, де перебував Нагладзе, намагалися прорватися кілька десятків людей, поліції довелося викликати спецназ, щоб їх зупинити. Голова обласного управління Нацполиції Дмитро Головін заявив, що група представників кавказької діаспори спробувала відбити підозрюваного. Відкрито кримінальне провадження.

Замах на Михайлика здійснили ввечері 22 вересня. У нього стріляли з пістолета та поранили в груди. Вранці 23 вересня він прийшов до тями в лікарні, йому надали охорону.