У Москві перший в черзі покупець iPhone XS залишився ні з чим. Він загубив гроші на гаджет

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У пʼятницю, 28 вересня, у Росії почалися продажі нового покоління iPhone. Щоб купити гаджет в магазині re:Store в Москві, люди займали місця в черзі ще з понеділка. Однак перший покупець iPhone не зміг придбати смартфон, тому що загубив 170 тисяч рублів [близько 73 тис. грн], відкладених на телефон, пише Daily Storm.

По суті чоловік був девʼятим в черзі. Він купив талон на це місце за 50 тисяч рублів. Але вісім людей в черзі перед ним, не зумівши продати свої місця, пішли з порожніми руками. Серед них був один хлопець, який хотів продати місце за 500 тисяч рублів. Але він не знайшов охочих придбати місце в черзі, привселюдно розірвав свій талон і пішов геть.

Девʼятий чоловік у черзі зайшов у магазин першим, пройшов до каси і вже готувався оплатити смартфон, однак не зміг знайти гроші.

«Купив місце в черзі за 50 тисяч рублів за пʼять годин до відкриття. Поки стояв тут, загубив 170 тисяч рублів — вони були в кишені», — повідомив відвідувач на імʼя Валерій.

Придбати новий смартфон зумів наступний покупець — він був 247-м в черзі. При цьому відвідувачу не знадобилося ані купувати місце в черзі, ані стояти в ній кілька днів. Чоловік придбав iPhone XS Max.

Ціни на гаджети в Росії починаються від 87,99 тисяч рублів [близько 37,8 тис. грн]. Apple повідомила, що в новій версії телефону користувачів чекають оновлений процесор, підтримка двох сім-карт тощо. XS Max заявлений як «смартфон з найбільшим дисплеєм в історії iPhone».