Кучма попрощався з колегами на переговорах у Мінську. Вони подякували йому за мудрість

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Кучма попрощався з колегами на переговорах у Мінську. Вони подякували йому за мудрість

УНІАН

Представник України Леонід Кучма попрощався з колегами в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході України, повідомила в Facebook його прес-секретар Дарка Оліфер.

«На завершення сьогоднішньої роботи в Мінську Леонід Кучма подякував колегам у Тристоронній контактній групі за спільну роботу. Таким чином підбито підсумок його роботи як представника України в Тристоронній контактній групі», — написала вона.

Також він подякував білорусам за сприяння в організації переговорного процесу. У відповідь представник ОБСЄ Мартін Сайдік від імені ТКГ висловив вдячність Кучмі за його внесок у Мінський процес, а також за «його мудрість та відданість своїй державі — Україні».

Минулого тижня Кучма повідомив, що збирається піти з посади представника України в ТКГ, коли досягне «критичного віку». Пізніше його прес-секретар Дарка Оліфер повідомила «Бабелю», що востаннє він візьме участь у засіданні в Мінську 2 жовтня. Потенційним кандидатом на свою посаду Кучма назвав радника президента, дипломата Руслана Демченка.