Dancing Queen. Премʼєр Великобританії Мей почала виступ на конференції своєї партії з танців під пісню ABBA

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Премʼєр-міністр Великобританії почала свій виступ на конференції Консервативної партії з танцю під пісню гурту АВВА “Dancing Queen”, повідомляє Euronews.

Мей весело пританцьовувала, коли йшла до трибуни. Ще кілька секунд вона вітала присутніх, продовжуючи танцювати. Премʼєр також вибачилася, попередивши, що буде кашляти під час виступу.

Сам виступ премʼєр-міністра стосувався питань як зовнішньої, так і внутрішньої політики. Мей знову закликала ЄС поважати Великобританію і підтвердила, що держава готова вийти з Євросоюзу навіть без будь-яких угод з ним.

Премʼєр також оголосила про кінець «режиму економії», який дозволить збільшити державні витрати. Крім того, вона розповіла про нові ініціативи уряду в галузі освіти та медицини.

Виступ на конференції вважався дуже важливим для Мей на тлі критики її плану щодо Brexit. Позиція премʼєра не влаштовує не тільки Брюссель, але і багатьох політиків у самій Великобританії.

Перед цим Мей заявила, що отримала дві пропозиції ЄС щодо Brexit, і обидві назвала «знущанням». ЄС пропонує Британії залишитися в економічній зоні, або укласти новий митний союз. Мей проти цього, бо вважає, що в такому разі межа митної зони буде проходити по Ірландському морю, тобто фактично по території Сполученого королівства.