У США репер Каньє Вест застрибнув на стіл і з матюками попросив залишити Ілона Маска у спокої

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Зірка американського репу і чоловік Кім Кардашьян Каньє Вест у незвичайний спосіб заступився за засновника компанії Tesla Ілона Маска. Інцидент стався в Детройті (США) у Коледжі творчих досліджень (CCS) — приватний заклад з ухилом в художню освіту. Про це пише Jalopnik.

Під час зустрічі зі студентами репер заліз на стіл і почав захищати Ілона Маска.

«Мені абсолютно начхати, хто там у нього в будинку. Залиште його, ****** [блін], у спокої [Leave that man the f*ck alone]», — сказав виконавець наприкінці промови.

Слова Веста стосувалися недавніх подій навколо Маска. Федеральна Комісія з цінних паперів і бірж США звинуватила мільярдера в шахрайстві та введенні інвесторів у оману. Мова йде про серпневий пост Маска в Twitter, де він написав про викуп акцій Tesla. В результаті у кінці вересня Маск уклав угоду: він йде з поста голови ради директорів компанії і заплатить $20 мільйонів штрафу.

Фраза про будинок стосується конфлікту підприємця і реп-виконавиці Азілії Бенкс. Вона стверджує, що була в будинку Маска, коли він писав твіт про Tesla .

У березні 2018 року Ілон Маск називав Каньє Веста своїм джерелом натхнення. У 2016 році він написав профіль репера для видання Time — музикант тоді увійшов у сотню найвпливовіших людей у світі. А Вест присвячував Tesla і Маску твіти.

Нещодавно Каньє Вест вирішив змінити імʼя на Ye. Так він почав рекламну кампанію свого чергового альбому Yandhi. За словами Каньє, Ye — це найбільш часто вживане в Біблії слово, де воно означає «ти».