Поліція розпочала слідство проти Роналду ще в серпні. Через депресію жертви

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Поліція Лас-Вегаса розслідує інформацію про те, що футболіст «Ювентуса» та збірної Португалії Кріштіану Роналду зґвалтував американку Кетрін Майоргу, ще з серпня, пише The Independent.

Видання зазначає, що розслідування почали, оскільки зʼясувалося, що Майорга страждає від посттравматичного стресу та депресії. Цю інформацію у середу на брифінгу озвучили адвокати потерпілої.

Правники оприлюднили дані психіатричного огляду Майорги. Лікарі стверджують, що психологічні травми Майорги зробили її «некомпетентною» у момент, коли вона укладала угоду про нерозголошення з представниками футболіста в 2009 році. Крім цього, психіатри діагностували у неї постравматичний стрес і депресію.

Тепер же адвокати Майорги вимагають від футболіста $200 тис. У таку суму вони оцінили моральний збиток, який Роналду завдав дівчині. Йому дали 20 днів, щоб відповісти на пропозицію.

У середу зʼявилася інформація про те, що Роналду пропустить найближчі матчі збірної Португалії з Польщею і Шотландією. Футболіст попросив тренерів команди і Федерацію футболу своєї країни не викликати його на ці ігри.

Майорга подала на Роналду позов до суду штату Невада. Дівчина звинувачує його в тому, що він зґвалтував її в 2009 році в готелі Лас-Вегаса. Тоді вона подала заяву в поліцію, але не розкрила імʼя нападника.

У 2010 році вона підписала з юристами Роналду угоду про нерозголошення й отримала $375 тис. за мовчання. У квітні 2017 року про цю історію вперше написало видання Der Spiegel, ґрунтуючись на листуванні Роналду з юристом. Футболіст спростовує звинувачення.