Вночі: в Одесі поранили «автомайданівця», у Кишиневі від вибуху газу обвалився підʼїзд будинку, в Аргентині запалили олімпійський вогонь

Дата:
Вночі: в Одесі поранили «автомайданівця», у Кишиневі від вибуху газу обвалився підʼїзд будинку, в Аргентині запалили олімпійський вогонь

Пресслужба Нацполіції

В Одесі вночі розстріляли Dodge «автомайданівця»

На Люстдорфській дорозі в Одесі на світлофорі невідомі розстріляли автомобіль і поранили одеського активіста «Автомайдану». НП сталася в районі автозаправки — до Dodge підʼїхав Volkswagen, з нього вийшли кілька чоловіків, відкрили вогонь по задньому склу машини і втекли. У поліції встановили особи нападників, у місті оголосили план «Сирена».

Помер зірка серіалу «Ходячі мерці» Скотт Вілсон

76-річний Скотт Вілсон, який зіграв одного з головних персонажів у телесеріалі «Ходячі мерці» — Хершелла Гріна, помер у Лос-Анджелесі. Причиною смерті стали ускладнення лейкемії. Актор помер у своєму будинку. За своє життя він знявся більш ніж в 80 фільмах і серіалах.

У Буенос-Айресі запалили вогонь юнацької Олімпіади

В Аргентині пройшла церемонія відкриття третьої літньої юнацької Олімпіади .Вогонь Ігор запалили аргентинські спортсмени Педро Ібарра (хокей на траві) і Сесілія Карранца (вітрильний спорт). Церемонія пройшла не на стадіоні, як це зазвичай буває, а на одній з центральних вулиць міста — проспекті 9 липня. Україну на Олімпіаді представляють 55 спортсменів, які виступлять у 22 видах спорту.

У Кишиневі вибухнув газ у 10-поверховому будинку, є загиблі

У житловому будинку в Кишиневі, в мікрорайоні Ришканівка, вибухнув побутовий газ. За попередніми даними, в одній з квартир вибухнув газовий балон, яким мешканці користувалися незаконно. Ударна хвиля винесла бетонні перегородки і перекриття декількох поверхів. За даними молдовських ЗМІ, загинули не менше 8 людей, офіційно кажуть про трьох загиблих.