Вибухи під Ічнею: перекрили дороги та залізничні колії. Карта проїзду

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Вибухи під Ічнею: перекрили дороги та залізничні колії. Карта проїзду

Facebook / МВС України

Через вибухи на військовому арсеналі поблизу міста Ічня на Чернігівщині в регіоні заборонили рух будь-якого транспорту – автомобілів, поїздів та польоти літаків. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України. Зона дії надзвичайної ситуації становить 16 км, людей продовжують евакуйовувати.

«Укрзалізниця» закрила рух поїздів

Припинено рух поїздів на трьох залізничних перегонах:

· Августівський — Коломійцеве,

· Августівський — Ічня,

· Коломійцеве — Прилуки.

Через станцію Августівський (розташована за 11,5 км від міста Ічня) сьогодні, 9 жовтня, мали курсувати три приміські потяги. Також вночі зі станції Гребінка на станцію Прилуки виїхав пожежний поїзд.

Перекрито дороги

Зупинено рух на трьох дорогах:

· Р-68 Талалаївка — Ічня — Тростянець — Сокиринці до траси Н-07 (від Талалаївки в напрямку Ічні та від Парафіївки в напрямку Ічні);

· Т-25-27 Новий Биків — Ічня від перехрестя з дорогою Р-67: Чернігів — Ніжин — Прилуки — Пирятин в напрямі Хаєнки — Монастирища — Ічня;

· Т-25-24 Борзна — Ічня — Прилуки з боку Плисок в напрямі Ічні та від дороги Н-07 до Ічні.

Заборонено польоти

Задля безпеки польотів з 4:22 закрито повітряний простір в радіусі 30 км від арсеналу.

Пожежа на військовому складі поблизу міста Ічня сталася сьогодні вночі, близько 3:30. У Міністерстві оборони пояснили, що через вибухи на 6-му арсеналі в усій Чернігівській запровадили обмежувальні заходи. Масштаб НС уточнюється.

З населених пунктів поблизу арсеналу евакуювали 12 тис. осіб. Чернігівська облдержадміністрація організувала 18 пунктів для прийому людей і просить допомогти з водою, продуктами та одягом для них.