Підозрюваний у вбивстві журналістки в Болгарії зізнався матері в злочині

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Підозрюваний у вбивстві журналістки в Болгарії зізнався матері в злочині

Северин Красіміров, підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві болгарської журналістки Вікторії Марінової, зізнався матері, що скоїв цей злочин, пише Reuters.

«Він зізнався, що зробив це, коли був пʼяний і під сильним впливом наркотиків. Він зізнався і почав плакати переді мною. Він не такий, у мене в голові не вкладається», — сказала мати підозрюваного Надія Красімірова болгарському телеканалу.

9 жовтня 20-річного громадянина Болгарії Красімірова затримали в Німеччині за підозрою у вбивстві болгарської журналістки. Очікується, що німецька влада видасть чоловіка Болгарії. Красіміров живе в місті Русе неподалік від парку, в якому знайшли тіло журналістки. Слідчі вважають, що вбивство, найімовірніше, не повʼязано з професійною діяльністю Марінової.

Тіло Вікторії Марінової знайшли 6 жовтня у міському парку Русе. Її зґвалтували та задушили. Оскільки вона була адміністративним директором телеканалу TVN і розслідувала, зокрема, розкрадання коштів з фондів ЄС, спочатку вбивство повʼязували з її роботою.

Раніше за підозрою у вбивстві затримали 30-річного громадянина Румунії українського походження. Однак згодом у поліції сказали, що не мають доказів його причетності до злочину.