«Я піду до кінця за брата». Нурмагомедов погрожує припинити бої в UFC через покарання товариша

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
«Я піду до кінця за брата». Нурмагомедов погрожує припинити бої в UFC через покарання товариша

Ethan Miller / Getty Images

Російський боєць Хабіб Нурмагомедов пригрозив припинити виступи у змаганнях Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC), якщо організація покарає його сокомандника Зубайра Тухугова. Про це Нурмагомедов написав в Instagram.

Тухугова звинувачують у тому, що він напав на ірландця Конора Макгрегора після його бою з Нурмагомедовим. Після цього UFC скасувала наступний поєдинок Тухугова, запланований на 27 жовтня.

«Якщо ви думаєте, що я буду мовчати, ви помиляєтеся. Ви скасували бій Зубайра, і ви хочете прогнати його тільки тому, що він вдарив Конора. Але не забувайте, що саме Конор вдарив мого іншого брата першим, просто перевірте відео. Якщо ви вирішили прогнати його, ви повинні знати, що втратите мене теж», — написав Нурмагомедов. Він додав, що UFC може залишити собі його гонорар за бій з Макгрегором.

7 жовтня Нурмагомедов переміг Макгрегора в бою за титул Абсолютного чемпіона UFC. Після поєдинку на ринг вибігли учасники команд Макгрегора та Нурмагомедова і влаштували бійку. Сам переможець перестрибнув через огорожу та пішов битися в зал. Пізніше російський боєць вибачився за бійку, але глава UFC Дейна Уайт не гарантує, що він збереже пояс.