Британська поліція почала розслідування проти третього підозрюваного в отруєнні Скрипалів

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Контртерористична поліція Великої Британії почала розслідування проти третього підозрюваного в отруєнні родини Скипалів — Сергія Федотова, пише The Telegraph.

Зараз поліція збирає та перевіряє докази причетності Федотова до замаху, щоб висунути йому звинувачення. Поліція підозрює, що Федотов прибув у Солсбері, щоб переконатися у відсутності Скрипаля та його дочки вдома в момент, коли ГРУшники Анатолій Чепіга та Олександр Мишкін наносили на дверну ручку будинку Скрипалів «Новачок».

Поліція Лондона відмовилася коментувати цю інформацію, пославшись на «високу чутливість» цієї справи. Проте видання стверджує, що правоохоронці мають зображення того, як Федотов вʼїжджає в країну та залишає її через аеропорт Хітроу (Лондон).

Про те, що третім підозрюваним росіянином, який фігурує у «справі Скрипалів», може виявитися 45-річний Сергій Федотов, писало російське видання «Фонтанка». За даними «Фонтанки», Федотов приїжджав в Солсбері для рекогнозування та складав план провулку, на якому жили Скрипалі.