У Криму попрощалися з загиблими в масовому вбивстві в Керчі

Автор:
Олена Мельник
Дата:
У Криму попрощалися з загиблими в масовому вбивстві в Керчі

Sergei Malgavko \ TASS via Getty Images

У Керчі в анексованому Криму попрощалися з 17 людьми, загиблими під час нападу на Політехнічний коледж. Труни з тілами жертв трагедії встановили на центральній площі міста. Поруч із загиблими перебували їхні родичі та друзі. На траурну церемонію прийшли тисячі місцевих мешканців, багато з них принесли квіти та запалені свічки.

Памʼять загиблих вшанували хвилиною мовчання. Після церемонії їх тіла перевезли на міське кладовище для поховання. Більшість поховають у Криму, чотирьох — у Краснодарському краї РФ. Студент із Челябінська Єгор Перепьолкін буде похований на батьківщині, пише «Коммерсантъ» .

Під час траурної церемонії та панахиди рух деякими вулицями Керчі перекрили, частково змінили маршрути пасажирського транспорту. У Криму з 18 до 20 жовтня оголошено траур. У Краснодарському краї Росіїї похорон загиблих відбудеться 20 жовтня.

Facebook / Сергей Аксенов

Facebook / Сергей Аксенов

Facebook / Сергей Аксенов

17 жовтня студент Керченського політехнічного коледжу Владислав Росляков влаштував вибух та відкрив стрілянину з рушниці в цьому навчальному закладі, після чого вчинив суїцид. Загинула 21 людина, разом із самим Росляковим, поранено понад 40 осіб.