РосЗМІ опублікували відео з камер спостереження під час розстрілу в керченському коледжі. Підозрюють, що у Рослякова був спільник

Дата:
РосЗМІ опублікували відео з камер спостереження під час розстрілу в керченському коледжі. Підозрюють, що у Рослякова був спільник

Телеканал «Вести.Крим» на своєму каналі в YouTube розмістив відео з камер спостереження в керченському коледжі під час масового вбивства студентів.

На ньому показано, як нападник — Владислав Росляков — приходить до навчального закладу, закладає вибуховий пристрій і починає стріляти. Коментатор відео, російський журналіст Микола Долгачов заявляє, що, судячи з кадрів, у вбивці міг бути спільник.

Увага! На відео присутні сцени насильства.

Користувачі в коментарях розкритикували сюжет і засумнівалися у правдивості зображеного.

«Так, стривайте. Ведучий говорить: «Він піднімається на другий поверх і відбувається вибух...»

Тобто спочатку вибух, а потім він розстрілює в коридорі? На 3:55 йде чувак із аркушиком абсолютно спокійно в кабінет у своїх справах. Тобто хвилину тому половину шараги рознесло, а він не поспішаючи несе листочок в кабінет?

Показали, як убив студента, але як убив учительку, обрізали, це що? Він мстив класу інформатики? Єдине, що показали, це те, що вміє користуватися зброєю, не дає спорожніти магазину, але навіщо стільки вибухів з коробками патронів, якщо їх не використовувати?» — написали коментатори.

17 жовтня Росляков влаштував вибух і відкрив стрілянину з рушниці у коледжі, після чого скоїв суїцид. Загинула 21 людина, поранено понад 40. У пʼятницю, 19 жовтня, у Керчі попрощалися з 17 людьми, які загинули під час нападу.

Владислав Росляков 2000 року народження, вчився на 4 курсі Керченського політехнічного коледжу. Був дуже замкнутим, майже ні з ким не спілкувався і давно пішов із соцмереж. «Цікавився маньяками», — кажуть його одногрупники. Батьки Рослякова розлучені. Він жив із матірʼю, яка працює санітаркою в керченському онкологічному диспансері.

Користувачі соцмереж пишуть, що надихався Владислав масовим вбивством в американській школі «Колумбайн» в 1999 році, штат Колорадо. Тоді двоє старшокласників, Ерік Гарріс і Ділан Кліболд, розстріляли учнів і персонал школи.