У Києві прощаються з Мариною Поплавською. Поховають акторку в Житомирі

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
У Києві прощаються з Мариною Поплавською. Поховають акторку в Житомирі

Соколовська Інна / УНІАН

У Києві в міжнародному центрі культури і мистецтв «Жовтневий палац» прощаються з актрисою «Дизель Шоу» Мариною Поплавською, яка 20 жовтня загинула в ДТП. На церемонію прощання прийшли її друзі та колеги, пише Укрінформ.

Після закінчення церемонії тіло актриси відвезуть у Житомир. Її поховають на Центральній алеї Корбутівського кладовища в понеділок, 22 жовтня. До цього о 10:30 у залі Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. Кочерги з нею можна буде попрощатися. Відспівуватимуть Поплавську в Кафедральному соборі Святої Софії.

20 жовтня у ДТП біля села Мила на Київщині загинула актриса «Дизель-шоу» Марина Поплавська. Актори їхали в автобусі «Неоплан» зі Львова в Київ, рано вранці він зіткнувся з фурою DAF.

У студентські роки Марина Поплавська була капітаном команди КВН «Дівчата з Житомира», пізніше — редактором української асоціації КВН. Знімалася у проектах «Дизель Шоу», «На трьох», «DIZEL ранок», які виходять на каналі ICTV. Участь у цих проектах принесла їй всеукраїнську популярність.