Трамп пообіцяв середньому класу знизити податки. Але тільки після виборів

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Трамп пообіцяв середньому класу знизити податки. Але тільки після виборів

Eduardo Munoz Alvarez / VIEWpress / Corbis via Getty Images

Президент США Дональд Трамп пообіцяв знизити податки для середнього класу американців на 10%, пише видання Politico.

Глава Білого дому підкреслив, що ця ініціатива не стосується бізнесу. Крім того, Трамп повідомив, що представить план по зниженню податків «через півтора-два тижні». При цьому він попросить законодавців проголосувати за цю ініціативу лише після проміжних виборів, які відбудуться 6 листопада.

Видання вважає, що обіцянки Трампа спрямовані на те, щоб згуртувати виборців Республіканської партії перед виборами. Крім того, Politico додає, що оточення Трампа поки не володіє докладною інформацією щодо його планів. На запит видання ані адміністрація президента, ані республіканці з Конгресу не відповіли.

На початку жовтня журналісти The New York Times опублікували матеріал, в якому стверджували, що в 90-ті Трамп допомагав своїм батькам ухилятися від сплати податків, зокрема використовуючи шахрайські схеми.

Разом з братами та сестрами він створив фіктивну компанію для маскування мільйонів доларів під подарунки від своїх батьків. Завдяки цьому нинішній американський президент отримав від батька, який є великим забудовником, більше $400 млн. В адміністрації Трампа від коментарів відмовилися.