Ліга чемпіонів. Донецький «Шахтар» крупно програв «Манчестер Сіті»

Дата:
Ліга чемпіонів. Донецький «Шахтар» крупно програв «Манчестер Сіті»

Facebook / FC Shakhtar

У вівторок, 23 жовтня, у Харкові, в рамках третього туру групового турніру Ліги чемпіонів, донецький «Шахтар» приймав англійський «Манчестер Сіті».

Чемпіон України не зміг протистояти сильному супернику та програв з рахунком 0:3. Переможець цього матчу практично визначився вже після першого тайму, у якому англійці здобули перевагу з рахунком 2:0.

Нагадаємо, перші два матчі групового турніру ЛЧ «Шахтар» зіграв з німецьким Хоффенхаймом та французьким Ліоном з однаковим рахунком — 2:2.

23 жовтня вболівальники ЦСКА потрапили в НП у Римі. Там проходив матч Ліги чемпіонів між місцевою «Ромою» і ЦСКА, тому в місто приїхали фанати з Москви.

Уболівальники російського клубу, спускаючись у метро, співали пісні і стрибали на ескалаторах, деякі з фанатів були нетверезі. У якийсь момент полотно ескалатора почало дуже швидко спускатися вниз, тягнучи за собою людей, а потім так само раптово зупинилося. У результаті виникла тиснява, конструкції ескалатора поламалися, почали зʼявлятися гострі краї, які травмували людей.

«Рома» виграла в ЦСКА з рахунком 3:0.