Маск: Інтерʼєри салонів двох моделей електрокарів Tesla спростять

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Маск: Інтерʼєри салонів двох моделей електрокарів Tesla спростять

Tesla Motors Image Library / Flickr

Керівник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск заявив, що багато комплектацій салону електрокарів Model S і Model X буду доступні лише до кінця жовтня.

«Щоб спростити виробництво, багато з комплектацій салону Tesla Model S & X більше не будуть доступні після 1 листопада. Замовте зараз, щоб бути впевненими в тому, що ви хочете», — написав Маск у своєму акаунті в Twitter.

Він не уточнив, що саме спростять в електрокарах. Пізніше Маск додав, що Tesla щотижня оновлює обладнання для транспортних засобів, тоді як інші автомобільні компанії роблять це кожні три роки.

Tesla Model X — повнорозмірний електричний кросовер Tesla. Прототип вперше показали в Лос-Анджелесі 9 лютого 2012 року. Комерційні поставки почалися 29 вересня 2015 року. Tesla Model X розробляют на базі платформи Tesla Model S і збирають на основному заводі компанії у Фрімонті, штат Каліфорнія.

Раніше Федеральний суддя окружного суду Нью-Йорка Елісон Натан схвалив мирову угоду між гендиректором Tesla Ілоном Маском і Комісією з цінних паперів і бірж США (SEC). Маск покине посаду голови ради директорів Tesla протягом 45 днів. Він також не зможе публікувати будь-які заяви, які містять важливу інформацію щодо Tesla, без схвалення компанії. Крім того, Маск і Tesla повинні сплатити по $20 млн штрафу.