В Італії випустили аналог Pokemon Go, у якому треба збирати святих. Папа Римський благословив

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:

Католицька організація Fundacion Ramon Pane випустила аналог гри Pokemon Go, у якій треба збирати святих, пише Independent.

Нова гра називається Follow JC Go («Ідіть за Ісусом Христом»), вона використовує елемент «доповненої реальності» — пересуваючись в реальному світі, ви також просуваєтеся у грі та взаємодієте з різними обʼєктами. Однак замість боїв з покемонами у цій грі потрібно відповідати на повʼязані з релігією питання та набирати в команду біблійних персонажів і святих.

Ця гра спрямована на релігійне виховання: крім відповідей на питання, можна почитати, чим відомий кожен персонаж гри, що він робив у реальному світі. «Все сьогодні — спілкування та стосунки серед молоді — проходить через смартфони. Ми хотіли бути там і запропонувати їм освітню відеогру, яка є релігійною та інтерактивною», — зазначив виконавчий директор Fundacion Ramon Pane Ріккардо Грзона.

Грзона додав, що Папа Римський Франциск «не дуже технологічна людина», але підтримав ідею гри. Він навіть дав їй своє благословення.