«Ми неймовірно розсерджені та засмучені». Трамп відреагував на відправку посилок з бомбами американським політикам

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
«Ми неймовірно розсерджені та засмучені». Трамп відреагував на відправку посилок з бомбами американським політикам

Президент США Дональд Трамп запевнив, що уряд проведе повноцінне розслідування стосовно того, що американські політики отримують посилки з бомбами, повідомляє CNN.

«Вся міць нашого уряду застосовується, щоб провести це розслідування і притягнути до відповідальності тих, хто стоїть за цими ганебними діями. Ми не пошкодуємо ніяких ресурсів або коштів у цій справі», — сказав він після зустрічі з представниками ФБР, Мінʼюсту та Секретної служби.

Трамп додав, що американці повинні бути єдині, аби продемонструвати, що «таким діям або загрозі політичного насильства в будь-якому вигляді не місце у США». «Ми неймовірно розсерджені і засмучені тим, що побачили сьогодні вранці», — підкреслив він.

Починаючи з вівторка, 23 жовтня, відомим американцями почали надходити посилки з бомбами. Першим таку посилку отримав американський мільярдер Джордж Сорос. Але те, що це не поодинокий випадок, стало зрозуміло в середу, 24 жовтня. Схожі посилки відправили Хілларі і Біллу Клінтонам, Бараку Обамі, колишньому директору ЦРУ Джону Бреннану, екс-генпрокурору Еріку Холдеру, губернатору Нью-Йорка Ендрю Куомо. Оскільки офіси деяких політиків розташовані у великих центрах, з них евакуювали людей, зокрема нью-йоркську редакцію CNN.