Над арсеналом поблизу Ічні дозволили польоти

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Над складом боєприпасів поблизу міста Ічня Чернігівської області дозволи польоти, повідомило у Facebook Державне підприємство обслуговування повітряного руху України.

«Сьогодні о 00:00 ми повністю відкрили повітряний простір від поверхні Землі до безкінечності (unlimited) в радіусі 30 км від епіцентру вибухів 9 жовтня 2018 року на складах з боєприпасами», — заявив заступник директора «Украероруху» Олександр Волков.

Зазначається, що на польоти обмеження не вплинуло, тому жодних затримок для повітряних суден не було.

«Заходи з безпеки триватимуть до повного розмінування ділянок, прилеглих до території арсеналу», — додали на підприємстві.

24 жовтня на території 6-го військового арсеналу поблизу Ічні повністю ліквідували пожежу. З 18:00 відновлено рух автомобілів та залізничне сполучення в Ічнянському районі. Мешканцям дозволили повертатися у свої оселі. З 29 жовтня, після завершення канікул, діти зможуть піти в місцеві навчальні заклади.

Пожежа на військовому арсеналі поблизу Ічні виникла у ніч на 9 жовтня .Вогонь охопив близько його третини, почали вибухати боєприпаси. З прилеглих населених пунктів евакуювали 12,5 тисяч осіб, багато будинків залишилися без світла та газу. Над територією складів закрили повітряний простір, також зупинили залізничне та автомобільне сполучення.