Влада Невади подовжила дискваліфікацію МакГрегора і Нурмагомедова. Росіянин отримає половину від своїх призових

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Атлетична комісія штату Невада (США) подовжила дискваліфікацію бійців змішаних єдиноборств Конора МакГрегора і Хабіба Нурмагомедова до 10 грудня, пише BBC.

У цей день відбудеться наступне засідання комісії. На ньому можуть посилити або помʼякшити санкції проти бійців. Крім того, комісія вирішила виплатити Нурмагомедову половину його призових — $1 млн. Долю другої частини призових комісія визначить 10 грудня.

Раніше американський репер 50 Cent запропонував Нурмагомедову $2 млн за те, щоб він почав виступати в турнірі організації Bellator. 11 жовтня Нурмагомедов сам пригрозив припинити виступи в UFC, якщо організація покарає члена його команди Зубайра Тухугова. Його звинувачують у нападі на МакГрегора після бою з Нурмагомедовим. UFC скасувала наступний поєдинок Тухугова, запланований на 27 жовтня.

7 жовтня Нурмагомедов переміг МакГрегора в бою за титул Абсолютного чемпіона UFC. Після поєдинку на ринг вибігли учасники команд МакГрегора та Нурмагомедова і влаштували бійку. Сам переможець перестрибнув через огорожу і пішов битися в зал. Пізніше російський боєць вибачився за бійку, але глава UFC Дейна Уайт не гарантує, що він збереже пояс.