Листи з бомбами у США: після арешту підозрюваного перехопили ще одну посилку. Вона призначалася CNN

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Листи з бомбами у США: після арешту підозрюваного перехопили ще одну посилку. Вона призначалася CNN

Drew Angerer / Getty Images

У понеділок, 29 жовтня, у поштовому відділенні міста Атланта (штат Джорджія, США) виявили підозрілий пакет, адресований телекомпанії CNN, повідомляє Hollywood Reporter.

За словами президента CNN Джеффа Закера, загрози співробітникам компанії немає. З минулої середи, 24 жовтня, всі відправлення для телекомпанії попередньо перевіряють за межами офісів компанії. «Так що цей пакет не потрапив би прямо в CNN, навіть якщо б його не перехопили раніше. Процес перевірки працює, і ми будемо тримати вас у курсі, коли ми дізнаємося більше», — написав він у внутрішньому листі співробітникам CNN.

24 жовтня в Нью-Йорку евакуювали будівлю, де розташовується редакція CNN, через посилку з бомбою. Ще одну виявили неподалік від офісу компанії 26 жовтня.

Американські політики і відомі люди почали отримувати посилки з вибухівкою 23 жовтня. 26 жовтня правоохоронці затримали підозрюваного в розсилці вибухових пристроїв — Сезара Сайока. За даними ФБР, він відправив не менше 13 бомб, однак деякі з посилок могли ще бути «в дорозі».