Британка заявила, що займалася сексом з привидами. Тепер з одним з них вона одружується

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Мешканка Брістоля Аметист Рілм заявила, що виходить заміж за привида, пише The Huffington Post.

Вона розповіла, що, ще будучи тінейджером, мала секс з 20 різними примарами. Але під час бізнес-поїздки в Австралію вона вступила в контакт з привидом і відчула «іскру, як ні з ким, кого вона коли-небудь знала».

Рілм заявила, що зазвичай духи залишаються в одному місці, але на зворотному шляху додому британка відчула присутність цього привида в літаку. Історія стала настільки відомою, що Рілм запросили на британське шоу «ITV This Morning» в серпні, де вона розповіла про бажання вийти заміж і народити дитину від привида.

Як пише The New York Post, привид зробив пропозицію Рілм в середині жовтня, коли вони вирушили до печери в Вукі-Холі в Англії. «Він не ставав на коліно, тому що у нього немає колін. Але вперше я чула, як він говорив. Я справді чула його голос, і це було чудово», — повідомляє видання.

«Пара» зараз обирає обручку, але ще не вирішила, якою вона буде. Крім того, вони планують зробити церемонію, у якій їх руки звʼяжуть разом, символізуючи їхній звʼязок. «Це буде десь в англійській сільській місцевості. Ми ще не обговорювали деталі, але я думаю, що все буде успішно», — заявила Рілм.