Справа про крадіжку $20 млн Ощадбанку: донька нардепа Березкіна переховується в Монако

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Національне антикорупційне бюро шукає Вікторію Березкіну, доньку депутата Верховної Ради Станіслава Березкіна, якого підозрюють в організації крадіжки $20 млн з Ощадбанку, пише telegram-канал The Newsroom.

Детективи Національного антикорупційного бюро намагаються знайти докази того, що вона переховується в будинку свого батька. Сам нардеп заявив детективам, що теж розшукує свою доньку. У той же час, за даними каналу, Вікторія Березкіна перебуває у Монако. Зараз її збираються оголошувати у розшук.

Хто така Вікторія Березкіна?

Окрім того, що Вікторія — донька нардепа Березкіна, вона ще й колишній фінансовий директор «Креатив Груп». Головою наглядової ради «Креатив Груп» є її брат Максим, який теж проходить у цій справі. Окрім нього, в організації привласнення коштів підозрюють і головного бухгалтера цієї компанії.

Національне антикорупційне бюро підозрює, що Березкін організував схему, за якою його рідні та бізнес-партнери привласнили кредит Ощадбанку у $20 млн. 25 жовтня Соломʼянський районний суд Києва заарештував 10 підозрюваних у цій справі, включно з сином нардепа Максимом Березкіним, однак шестеро з них вийшли під заставу наступного дня.