«Ми його з такого позитивного боку знали». Екс-помічник нардепа Паламарчука підтвердив, що знайомий з нападником на Гандзюк

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
«Ми його з такого позитивного боку знали». Екс-помічник нардепа Паламарчука підтвердив, що знайомий з нападником на Гандзюк

Фото УНІАН

Колишній помічник депутата Верховної Ради від БПП Миколи Паламарчука Ігор Павловський підтвердив, що знайомий з підозрюваним в організації нападу на Катерину Гандзюк. Про це він сказав в ефірі «Громадського».

Він розповів, що знав Сергія Торбіна як учасника АТО. «З людьми спілкувалися, я їм допомагав на фронт — продуктами, соляркою, медикаментами», — сказав Павловський. Пізніше він зустрічав Торбіна на різних дитячих змаганнях, до яких той був залучений. «Ми його з такої позитивної сторони знали», — розповів екс-помічник нардепа.

Водночас він спростував інформацію про те, що передав гроші Торбіну для організації нападу на Гандзюк, і запевнив, що до нападу навіть не знав її. «Якщо би я був причетний, то, я думаю, з вами би вже не розмовляв», — наголосив Павловський.

Разом з тим він підтвердив, що поліція допитувала його у цій справі. «Фіксували на аудіо- та відеозапис, я давав свідчення щодо Катерини Гандзюк. Ставили такі питання: чи знаєте ви таку людину? Чи знаєте ви Торбіна?» — розповів Павловський.