Масова стрілянина сталася у барі в Каліфорнії під час студентської вечірки. Є поранені

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У барі Borderline Bar & Grill в американському місті Таузанд-Оукс (Каліфорнія) відбулася стрілянина, повідомляє Huffington Post. Чоловік відкрив стрілянину близько 23:20 за місцевим часом. За даними правоохоронців, нападник зробив близько 30 пострілів. На місці працюють щонайменше чотири машини швидкої допомоги.

За даними поліції, 11 осіб отримали поранення. На момент інциденту в закладі знаходилося близько сотні людей, повідомляє NBC News.

Як повідомляє CBS, можливо, підозрюваний поранений. Він може бути вихідцем з Близького Сходу. На вигляд йому близько 20 років, з бородою.

За повідомленням ABC7, серед поранених — заступник шерифа округу Вентура. Один зі свідків бачив, як нападник кидав димові шашки перед баром. Він також сказав, що бачив, як нападник підстрелив охоронця. За даними влади, підозрюваний все ще може бути на волі.

У барі проходила студентська вечірка, яка почалася о 21:00. Вона мала закінчитися о 02:00 8 листопада. На вечірці були студенти Лютеранського університету Каліфорнії, Каліфорнійського державного університету та кількох коледжів.