«Молодий бог». У Нідерландах пенсіонер просить суд зробити його молодшим на 20 років

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Молодий бог». У Нідерландах пенсіонер просить суд зробити його молодшим на 20 років

Twitter / Emile Ratelband

69-річний голландець Еміль Рательбанд через суд в Арнемі намагається домогтися зміни дати народження таким чином, щоб він став на 20 років молодшим, пише The Guardian.

Підставою стало те, що Рательбанд вважає себе жертвою дискримінації додатків для знайомств. «Коли мені 69 років, я обмежений. Якщо мені буде 49, я можу скупити новий будинок, їздити на різних авто, можу більше працювати», — поскаржився голландець. За його словами, коли він користується Tinder (сервіс для знайомств), і говорить, що йому 69, то не отримує відповіді. «Коли мені буде 49 років, з моїм обличчям я буду в розкішному становищі», — заявив Рательбанд.

Голландець апелює до права людей змінювати свою стать і заявляє, що його вік не відображає емоційний стан. Тому він просить суд змінити дату його народження з 11 березня 1949 року на 11 березня 1969 року.

Рательбанд стверджує, що, за словами лікарів, у нього тіло 45-річного чоловіка. Себе голландець називає «молодим богом». Чоловік є мотиваційним спікером, а також займається нейролінгвістичним програмуванням.

Суддя запитав, як би на це відреагували його батьки, «відчувши, що 20 років викреслені з їх життя». «Про кого ж тоді вони дбали весь цей час?» — запитав суддя.

Рательбанд заявив, що його батьки померли. Він також сказав, що готовий відмовитися від свого права на пенсію, щоб не було ніяких непередбачених наслідків після зміни його віку.