В аеропортах Києва затримують і скасовують авіарейси

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Зранку 9 листопада у Міжнародному аеропорту «Київ» (Жуляни) через туман затримують і скасовують рейси.

Як повідомили theБабелю в авіадовідці аеропорту, зміни до кількох авіарейсів внесли у звʼязку з несприятливими погодними умовами.

Затримка спостерігається у різних напрямках — як по Україні, так і за кордон. Вильоти переносят на різний час — від 1 до понад 4 годин.

Міжнародний аеропорт «Київ»

Відповідно до даних на онлайн-табло аеропорту, скасовано рейс о 8:40 з Києва до Варшави (Польща). На понад 4 години затримується виліт до курортного єгипетського міста Шарм-еш-Шейх. Також затримуються рейси до міст: Меммінген (Німеччина), Кельн (Німеччина), Берлін (Німеччина), Мінськ (Білорусь), Фіумічіно (Італія), Одеса (Україна).

Також є затримки у прибутті рейсів до Києва.

Міжнародний аеропорт «Київ»

Скасовані рейси з польського міста Бидгощ та єгипетського Шарм-еш-Шейха, затримується літак з Берліна, Запоріжжя та два рейси з Одеси.

Також затримуються рейси у Міжнародному аеропорт «Бориспіль». Пізніше запланованого часу вилетять літаки у Гельсінки (Фінляндія), Запоріжжя, Шарм-еш-Шейх.

Зміни у розкладі є і для літаків, які мають приземлитися в аеропорту.

  • Раніше на борту літака Ryanair виник расистський скандал. Один з пасажирів рейсу «Барселона — Лондон», чоловік похилого віку накинувся з лайкою і криком на літню темношкіру жінку, яка сиділа біля проходу. Жінку вирішили пересадити.