Вночі: Усик нокаутував Белью, у справі Гандзюк обшукали житло депутата облради, Apple повідомила про дефекти в iPhone X і MacBook Pro

Автор:
Ольга Подчекаєва
Дата:
Вночі: Усик нокаутував Белью, у справі Гандзюк обшукали житло депутата облради, Apple повідомила про дефекти в iPhone X і MacBook Pro

Facebook / Usyk

Український боксер Олександр Усик здобув перемогу над британцем Тоні Белью

Український боксер Олександр Усик у Манчестері переміг британського спортсмена Тоні Белью. Усик здобув перемогу у восьмому раунді. 31-річний український спортсмен захистив титули чемпіона за версіями WBC, IBF, WBO та журналу The Ring. Після бою Усик заявив про плани виступати в суперважкій вазі. «Я перейду до суперважкої ваги. Титул абсолютного чемпіона світу? Звісно, я ставлю собі таку мету. Зрозумійте, людина зобовʼязана постійно ставити перед собою нові цілі. Якщо цілей немає — людина гасне, вмирає», — сказав український боксер. У свою чергу, Тоні Белью оголосив про завершення карʼєри після поразки від Усика.

У справі Катерини Гандзюк обшукали житло депутата Херсонської облради

Співробітники Служби безпеки України обшукали квартиру депутата Херсонської обласної ради Миколи Ставицького в межах розслідування вбивства радника мера Херсона і громадської активістки Катерини Гандзюк. Про це у Facebook повідомив депутат Херсонської міськради Дмитро Ільченко. «Ухвали суду немає. Документів у працівників СБУ немає. Що конкретно шукають, сказати відмовляються», — написав депутат, який був присутній на місці події як захисник. Після обшуку Ільченко написав, що дав підписку про нерозголошення, і з цієї причини не може розповісти подробиці.

Жертв лісових пожеж у Каліфорнії стало удвічі більше

Кількість загиблих внаслідок лісових пожеж на півночі американського штату Каліфорнія досягла 25 осіб. Рятувальники виявили 14 тіл, ще дві людини стали жертвами пожеж на півдні штату. Раніше влада повідомляла про девʼять жертв стихії. Як заявив президент США Дональд Трамп, причина пожежі — погане управління угіддями.

Apple повідомила про можливі дефекти в iPhone X і MacBook Pro

У смартфонах iPhone X і ноутбуках MacBook Pro можуть бути виробничі дефекти. Про це йдеться в повідомленні Apple. Як уточнює корпорація, через відмову одного з компонентів, встановлених у модулі дисплея телефону, можуть бути проблеми з реагуванням на дотик. У 13-дюймових моделях ноутбуків, що продавалися з червня 2017 по червень 2018 року, є ризик поломки 128- і 256-гігабайтних SSD-накопичувачів. У звʼязку з цим компанія оголосила про програму безкоштовної заміни дефектних дисплеїв iPhone X і SSD-накопичувачів MacBook. Apple відзначила, що браковані SSD рекомендує замінити якомога швидше через високий ризик втрати даних.

Квитки на концерт воззʼєднаних Spice Girls розкупили за лічені хвилини

Facebook / The Spice Girls

Понад 700 тис. осіб встали в онлайн-чергу, аби придбати квитки на концерти поп-групи Spice Girls, що оголосила про своє воззʼєднання. У Великобританії зафіксований рекорд завантаженості сайту сервісу продажу квитків у звʼязку з напливом бажаючих піти на концерт. Сотні тисяч квитків були продані по всій країні за лічені хвилини. Квитки надійшли у продаж 10 листопада о 10:30 за місцевим часом (12:30 за київським). Гастролі колективу стартують 1 червня 2019 року.