Лоліта заповіла після смерті розвіяти частину її праху в Україні

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Лоліта заповіла після смерті розвіяти частину її праху в Україні

IraNata / Wikimedia

Російська співачка Лоліта Мілявська, якій заборонено в’їзд в Україну з квітня 2017 року, заповіла після смерті розвіяти її прах у трьох країнах, повідомляє «Стархіт».

Виконавиця розповіла російському телеведучому Андрію Малахову, що хоче «воззʼєднатися» з Україною. Лоліта просить розвіяти після смерті частину її праху на вершині Рожевої гори, яку видно з вікон її болгарського будинку, іншу — віддати на волю московського вітру в Ляліному провулку, де вона довго жила.

«А третю, — зітхнула Лоліта, — нехай відвезуть в Україну. Хоча б так я воззʼєднаюся зі своєю батьківщиною», — сказала Лоліта.

  • Лоліта — російська співачка українського походження, акторка, телеведуча та режисер. Народилася в Мукачеві на Закарпатті, перші десять років свого життя мешкала з батьками у Львові. Зараз дочка співачки Єва та її матір живуть у Києві.
  • Лоліта Мілявська ніколи не підтримувала Майдан, після запровадження санкцій проти Росії заявляла, що все життя ладна їсти лише російські продукти. Співачка також казала, що хоче перевезти доньку з Києва до Москви, проте так цього й не зробила.
  • 23 квітня 2017 року, при перетині кордону України, Лоліту зняли з поїзда прикордонники. СБУ на три роки заборонила їй в’їзд в Україну через виступ в анексованому Криму.