«Негідна служити у Білому домі». Дружина Трампа закликала звільнити помічницю його радника з нацбезпеки

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Перша леді США Меланія Трамп закликала звільнити Міру Рікардел, помічницю радника президента США з національної безпеки Джона Болтона, пише NBC News.

У команді Меланії заявили, що Рікардел «більше не заслуговує честі служити в Білому домі». Телеканал назвав цю заяву «екстраординарною, якщо не безпрецедентною».

Як пише видання, причиною конфлікту стали суперечки співробітників Трамп з Рікардел під час поїздки першої леді в Африку, у тому числі через місця в літаку. Члени команди Меланії Трамп також заявили президенту США, що Рікардел стояла за низкою негативних публікацій про його дружину.

  • У жовтні під час візиту до Кенії вбрання Меланії викликало шквал невдоволення з боку ЗМІ і користувачів соцмереж. Дружина президента США виїхала на сафарі в бежевих штанях, білій сорочці та білому корковому капелюху-шоломі, який є «символом європейського колоніалізму» і викликає асоціації з експлуатацією африканців.
  • Після цього Меланія заявила, що жінки, які звинувачують чоловіків у сексуальному насильстві, повинні надавати вагомі докази на підтвердження своїх слів.