«Я могла б сказати». Мішель Обама посміялася над кількістю людей на інавгурації Трампа

Дата:
«Я могла б сказати». Мішель Обама посміялася над кількістю людей на інавгурації Трампа

Facebook / Michelle Obama

Колишня перша леді США Мішель Обама посміялася над проханням порівняти кількість людей на інавгураціях Дональда Трампа та її чоловіка Барака Обами під час ефіру The Ellen DeGeneres Show, пише The Hill.

Ведуча запитала Мішель Обаму, скільки інавгурацій президентів вона відвідала. «Дві наші і когось ще», — пожартувала вона у відповідь, маючи на увазі інавгурацію Трампа. Після цього ведуча спробувала зʼясувати в Обами, на якому заході було більше людей.

«Я могла б сказати», — розсміялася вона на це питання, але делікатно уникла прямої відповіді. Проте з її реакції стало очевидно, що вона вважає, що під час присяги Трампа людей було менше.

Кількість людей на інавгурації Трампа — тема великої кількості жартів у соцмережах. Прес-секретар президента Шон Спайсер заявляв, що в цей день він побачив «найбільшу аудиторію інавгурації в усьому світі». Проте після критичних коментарів від ЗМІ визнав, що «трохи прикрасив» реальні цифри.

У мемуарах, які вийшли 13 листопада, Мішель Обама зазначала, що під час інавгурації Трампа «перестала навіть намагатися посміхнутися».

  • Біографічна книга колишньої першої леді під назвою «Становлення» (Becoming) вийшла на 24 мовах, коштує $32,5 в паперовій версії і близько $15 — в електронній. theБабель писав про пʼять головних тез із цих мемуарів.