«Громадське»: Полунін заявив, що нічого не знає про подяку Путіну у своєму Instagram

Дата:
«Громадське»: Полунін заявив, що нічого не знає про подяку Путіну у своєму Instagram

Instagram / sergeipolunin

Український танцівник балету Сергій Полунін не зміг пояснити, хто і навіщо написав у його Instagram допис подяки на адресу президента Росії Володимира Путіна. За коментарем інциденту до Полуніна звернулось «Громадське», але він сказав, що «нічого про це не знає».

Він не уточнив, хто веде його сторінку в Instagram і не захотів давати коментарі журналістам з цього приводу.

«Чого ви до мене привʼязалися? Я не знаю, про що ви говорите. Відчепіться від мене. До побачення», — заявив танцюрист і кинув трубку.

19 листопада на сторінці Сергія Полуніна в соцмережі зʼявився допис, у якому він дякував Володимиру Путіну за привітання з днем народження і зазначив, що до Путіна «ставляться не справедливо».

«Ніхто не заслуговує того, щоб до нього ставилися погано і несправедливо. Коли я був дитиною, я бачив у ньому світло, і бачу зараз. Володимира я завжди буду захищати своєю енергією і любовʼю..», — йдеться у підписі до фото.

Частина підписників Полуніна розкритикувала цей пост, інша частина приєдналася до привітань. Крім того, дехто з користувачів висловив припущення, що обліковий запис відомого танцівника могли зламати.

Зараз Полунін — соліст Баварського державного балету в Мюнхені. З 2012 року до 2015 року він працював у Московському музичному театрі ім. Станіславського і Немировича-Данченка, а також запрошеним солістом Новосибірського театру опери та балету.