Продан повернувся в Україну після «складного лікування» й отримав повістку на допит

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Продан повернувся в Україну після «складного лікування» й отримав повістку на допит

Соколовська Інна / УНІАН

Колишній виконувач обовʼязків голови Державної фіскальної служби (ДФС) Мирослав Продан, якого підозрюють у незаконному збагаченні, повернувся в Київ. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Курс лікування видався складним. Три хірургічні втручання під наркозом. Щиро дякую лікарям баварської клініки Bayreuth та особисто головному лікарю, доктору Оліверу Понзелю. Діагноз українських спеціалістів, до яких неодноразово звертався, виявився частково помилковим. І лише завдяки професіоналізму німецьких фахівців вдалося знайти справжню причину хронічного захворювання та призначити відповідне лікування», — написав він.

Він також зазначив, що лікування триває, проте тепер йому не обовʼязково постійно перебувати в медичному закладі.

У спеціалізовану антикорупційну прокуратуру надійшло підтвердження з клініки про його захворювання. Також Продану передали повістку про виклик на допит в Національне антикорупційне бюро на 30 листопада. Про це повідомила його адвокат Лариса Криворучко. За її словами, незважаючи на те, що вручали повістку незаконно, її клієнт все ж прийняв документ і готовий прийти на допит.

Нагадаємо, 13 листопада зʼявилася інформація про те, що колишній голова Державної фіскальної служби Мирослав Продан втік з України і не зʼявляється на допити до САП. Сам Продан заявив, що перебував на лікуванні в Німеччині.