Радикали влаштували акцію протесту біля ТРЦ Ocean Plaza, торговий центр не працює

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

У Києві біля будівлі ТРЦ Ocean Plaza зібралися представники націоналістичних організацій. Вони заблокували входи до ТРЦ, розмалювали фарбою вікна і принесли шини. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна»

Під стінами будівлі знаходиться більше 50 осіб. Майже всі з них — представники організації «Сокіл». Учасники акції принесли автомобільні покришки і склали їх перед центральним входом до ТРЦ. За словами протестувальників, вони зібралися під торговим центром, тому що він належить представникам РФ. Вони розмалювали головний вхід і скляні стіни написами: «Геть московський бізнес», «Власність Росії», «Не купуй в Оушен Плаза».

На сторінці організації в соціальній мережі опубліковано повідомлення про те, що мета акції — «зупинити бізнес, що сприяє збагаченню росіян, знищує українську економіку в умовах окупації Криму та агресії на сході, поки влада закриває очі на злочинні дії прихильників Путіна».

Торговий центр зараз не працює.

Напередодні у будівлі ТРЦ невідомі особи кинули димові шашки, тому звідти довелося евакуювати всіх відвідувачів. Обійшлося без постраждалих.